Lastebil

Brøyte- og strømateriell

Reparasjon, vedlikehold og beredskap for å sikre at brøyte- og strømateriellet er operativt, har vært vår kjernevirksomhet i generasjoner. Vi har markedets beste kompetanse innen reparasjon av brøyte- og strømateriell, og har beredskapsordninger for noen av våre avtalekunder.

Les mer …

Service på tilleggsvarmer

En kald vintermorgen kan det være deilig å sette seg inn i en oppvarmet bil. Er motoren forvarmet, slipper bilen dessuten ut opptil 80 prosent mindre karbondioksid og hydrokarboner de første kilometerne.

Les mer …

AC-service

Når tok du sist en service eller kontroll på klimaanlegget? Med regelmessig kontroll av AC-anlegget oppnår du jevnere drift og unngår større reparasjoner som er mer kostnads- og tidkrevende.

Les mer …

Bremseservice og bremsereparasjon

Bilens bremsefunksjon må til enhver tid være feilfri. Bosch Car Service utfører profesjonell bremsereparasjon og bremseservice for både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer og kan bytte ut slitasjedeler som bremsebelegg, bremseskiver og bremsekalipere.

Les mer …

Diagnose

Hvordan står det til med bilen din? Bosch har utviklet en stor del av teknikken og elektronikken i bilen din. Derfor våger vi å påstå at vi er proffe på bildiagnose.

Les mer …

Bilservice og bilreparasjon

Moderne biler krever moderne serviceverksteder. Som en del av Bosch Car Service har vi et heldekkende tjenestetilbud innen lastebilservice og lastebilreparasjon.

Les mer …