TRP

TRP
TRP er en enkel, men profesjonell og pålitelig løsning som gjør enhver traktor om til et vintervedlikeholdskjøretøy for vei. Utstyrt med et system for forfuktet og tørr spredning er TRP et godt valg for bystrøk og landlige områder hvor enkelhet, effektivitet og økonomi er de viktigste faktorene ved anskaffelse av veivedlikeholdsutstyr.

Matesystemet i TRP-spredere består av motstrøms-skruetransportører som frakter spredemassen til utkastertallerkenen som på sin side er utformet slik at spredemassen i minst mulig grad kastes tilbake fra veibanen. Utforming av tørrmassetanken hindrer at tørrmassen kleber seg til sideveggene og lager tunnel- effekt. Videre dekker en kraftig presenning tankåpningen og beskytter spredemassen mot regn og snø. Sprederens funksjoner kontrolleres fra traktorhytta med EPOS kontrollenhet, noe som sidestiller TRP med lastebilspredere med henblikk på funksjonalitet og spredningsnøyaktighet.

God synlighet av TRP-enheten i alle vinterlige forhold sikres med refleksmerking og lys. Dette øker sikkerheten for operatør og andre trafikanter.

Enkel montering på trepunkten bak på traktoren, selvopplastingssystem (dersom TRP ikke har forfuktingsutstyr) robust oppbygging og lave vedlikeholdskrav gjør at TRP er et uunnværlig tilskudd til enhver traktor om vinteren.