MSP

MSP
MSP-plogen er beregnet for vedlikehold av ulike veidekker og for brøyting ved vekslende snøforhold. Dens særtrekk er kombinasjonen av stålgitterstruktur og en spesielt fast polyetylenoverflate på plogbladet, som gir et optimalt forhold mellom plogens vekt og styrke. Bladets profilutforming gir bedre sideveis transport av snøen, og doble sett plogskjær med skjærutløsere sikrer at den passer for alle typer snø.

En-segmentsplogen MSP er utstyrt med flere sikkerhetsanordninger mot skader fra forhindringer, som beskytter plogen og bidrar til brøytesikkerheten. Aksialtiltmekanismen gjør plogen i stand til fullstendig å følge veidekket som skal brøytes, uten å skade underlaget. Refleksmerking, signallys og merkeflagg bidrar til å gjøre plog og kjøretøy synlig.

Det sekundære settet med plogskjær kan heves og senkes hydraulisk etter behov, og gjør at MSP-plogen kan justeres mellom å brøyte hardpakket snø eller snøslaps. Kombinasjonen av stål-, gummi- og polyuretanskjær, og høy motstandsdyktighet mod vridning og bøyning gjør MSP-plogen et egnet og trygt valg for alle underlag og for rydding av alle typer snø, det være seg nysnø, hardpakket snø eller snøslaps.