Mosor PK

Mosor PK
MOSOR PK-ploger er svært fleksible ploger med stort bruksområde; fra landevei til smale kommunale veier. Systemet med elastiske polyuretankoblinger mellom plogblad og plogramme gjør at plogen tilpasser seg veibanen og gir god brøytekvalitet.

Plogen er beregnet for brøyting på veier med mange forhindringer, så som renner, hull i veien, fartsdumper og fortauskanter. Elastisk forbindelse mellom plogblad og -ramme reduserer vibrasjoner under brøytingen og gir mer støysvak drift. Redusert plogstøy oppnås ved bruk av et spesielt materiale som gir en elastisk sammenføyning slik at plogbladet går tilbake til utgangsstilling etter å ha passert et hinder. Elastisk forbindelse mellom plogblad og -ramme, sammen med sidestøtdempere som demper støt mot plogbladet fra siden, og polyuretan- eller gummiskjær absorberer effektivt vibrasjoner og støt og gjør at MOSOR PK passer godt i boligstrøk og byer. Plogens merking er i henhold til lovgivningen i det land der plogen benyttes.

MOSOR PK-ploger kan monteres på traktor, lastebil, og UNIMOG-kjøretøy. Dette gjør plogen til en universell løsning for landevei så vel som for tettbygde og grisgrendte strøk.