Spectra

Spectra
Kantklipperen SPECTRA er konstruert for montering bak på traktor til bruk for pålitelig og hurtig klipping. Dens største fortrinn er at den gir god oversikt over arbeidsredskapet takket være spesiell klipperarmskinematikk som gjør at arbeidsredskapet kan plasseres innenfor førerens synsfelt. Dette bidrar til at klippingen kan foregå hurtig, og med god oversikt over klippeområdet.

SPECTRA er en klipper som helt og holdent er konstruert med hensyn på brukerens behov. Klipperarmsstyringen gir fullstendig kontroll og rask reaksjon. Klipperarmsavlastning sørger for at armene justeres automatisk i forhold til terrenget, mens flytsystemet gjør at arbeidshodet holder kontakt med bakken. En optimalt dimensjonert oljekjøler er plassert ved siden av oljetanken og sørger for at hydraulikkoljen ikke overhetes slik at hydraulikk-komponentene kan opererer korrekt. En hydraulikksylinder beskytter klipperarmen mot overbelastning dersom armen blokkeres. I transportstilling er klipperen trukket inn bak kjøretøyet. Sammen med tydelig trafikkmerking gir dette trygg transport.

Den spesielle utformingen av klipperarmene på SPECTRA gjør at arbeidsredskapet arbeider foran føreren, innenfor synsfeltet. Dermed kan klipperens egenskaper utnyttes fullt ut. Enkel på- og avmontering av klipperen gjør at traktoren raskt kan frigjøres for andre bruksformål.