Flexima

Flexima
Bakmontert traktorkantklipper FLEXIMA er beregnet for å utføre varierte oppgaver ved sommervedlikehold av vegetasjon. Klipperarmen er laget av høykvalitetsstål, motstandsdyktig overfor mekaniske krefter og vibrasjoner. Rekkevidden er 5 meter med enkel og lett klipperstyring.

Flere sikkerhetsinnretninger bidrar til fleksibilitet og full trygget ved bruk av FLEXIMA. Klipperarmens konstruksjon bidrar til smidig manøvrering og sikrer stabilt og jevnt arbeid, slik at utstyrets egenskaper utnyttes fullt ut. Klipperarmens avlastningssystem tillater høy klippehastighet med armer som følger terrenget, mens flytinnstillingen sikrer at arbeidshodet opprettholder kontakt med bakken. En optimalt dimensjonert oljekjøler er plassert ved siden av oljetanken og sørger for at hydraulikkoljen ikke overhetes. Det bidrar til at hydraulikk- komponentene har lang levetid.

En hydraulikksylinder beskytter klipperarmen mot overbelastning dersom armen blokkeres. I transportstilling er klipperen trukket inn bak kjøretøyet. Sammen med tydelig trafikkmerking gir dette trygg transport.

Takket være allsidigheten er FLEXIMA det ideelle valg for bebodde byområder. Den lange, svingbare klipperarmen muliggjør at arm og arbeidshode svinger bakover dersom en hindring stopper bevegelsen, noe som beskytter utstyret og øker brukerkomforten.