Om oss

Se vår felles brosjyre for  Bulder selskapene!

Bulder AS skal være det nye kraftsenteret for salg av maskiner, utstyr og servicetjenester til anleggsbransjen. Selskapet er resultatet av en sammenslåing av Mesta Verksted AS, Motorsalg AS og Øverum Slitedeler AS. Konsernet Bulder består av selskapene Bulder Verksted AS og Bulder AS

Hver for oss har vi lange tradisjoner, stor kompetanse og lojale kunder på nasjonalt og lokalt nivå. Sammen kan vi nå tilby en unik totalløsning som kundene våre uttrykkelig ønsker velkommen.

Ingen har nøyaktig samme behov og ønsker, derfor blir vår oppgave å bruke vår kompetanse til å skreddersy løsninger som hjelper kundene til å bli bedre og mer effektive. Vi skal hele tiden videreutvikle vårt produktspekter basert på ny teknologi og tilbakemeldinger fra kundene våre.

Visjon
Kraftsenteret for kompetanse i anleggsbransjen

Verdier
Kompetent
Kundeorientert
Initiativrik

Forretningside
Bulder betjener entreprenører og transportører som har behov for anleggsmaskiner, anleggsutstyr og verkstedtjenester.
Bulder velges fordi vi er den kompetente totalleverandøren som er tilgjengelig i hele landet!


Fakta om Bulder AS:


Mesta og Tertnes–gruppen etablerte et nytt konsern juni 2013, hvor målsetningen var å skape en sterk nasjonal aktør i anleggsbransjen. Alle brikken falt på plass 1. februar 2014 ble samlet under ett navn - Bulder.

Våren 2014 kjøpte Tertnes Holding Industri Mesta sin eierpost i Bulder og overtok alle Bulder selskapene.

Bulder er en totalleverandør til anleggsbransjen og tilbyr landsdekkende verkstedtjenester og salg av maskiner, utstyr og deler fra store og anerkjente internasjonale leverandører. Blant merkenavnene finner vi Terex Finlay, Kato, Atlas og Rasco.

Bulder består av selskaper med lang fartstid i bransjen, og med 12 verksteder og 3 servicepunkter har vi landets beste servicedekning. Selskapene Motorsalg, Mesta Verksted og Øverum Slitedeler vil nå hete Bulder Maskin, Bulder Verksted og Bulder Utstyr.

I 2016 hadde konsernet en omsetning på ca 240 millioner kroner og ca 140 ansatte.

Bulder AS er organisert i 2 selskap

Bulder Verksted AS som er en  landsdekkende verkstedkjede med 12 verksteder og 3 servicepunkter. Selskapet tilbyr vedlikehold, service, reparasjoner, utbedringer og sakkyndig kontroller.
Bulder AS som står for salg av maskiner utstyr og slitedeler.