Om oss

Se vår nye felles brosjyre for alle Bulder selskapene!

Bulder AS skal være det nye kraftsenteret for salg av maskiner, utstyr og servicetjenester til anleggsbransjen. Selskapet er resultatet av en sammenslåing av Mesta Verksted AS, Motorsalg AS og Øverum Slitedeler AS. Konsernet Bulder består av selskapene Bulder Verksted AS, Bulder Maskin AS og Bulder Utstyr AS.

Hver for oss har vi lange tradisjoner, stor kompetanse og lojale kunder på nasjonalt og lokalt nivå. Sammen kan vi nå tilby en unik totalløsning som kundene våre uttrykkelig ønsker velkommen.

Ingen har nøyaktig samme behov og ønsker, derfor blir vår oppgave å bruke vår kompetanse til å skreddersy løsninger som hjelper kundene til å bli bedre og mer effektive. Vi skal hele tiden videreutvikle vårt produktspekter basert på ny teknologi og tilbakemeldinger fra kundene våre.

Visjon
Kraftsenteret for kompetanse i anleggsbransjen

Verdier
Kompetent
Kundeorientert
Initiativrik

Forretningside
Bulder betjener entreprenører og transportører som har behov for anleggsmaskiner, anleggsutstyr og verkstedtjenester.
Bulder velges fordi vi er den kompetente totalleverandøren som er tilgjengelig i hele landet!


Fakta om Bulder AS:


Mesta og Tertnes–gruppen etablerte et nytt konsern juni 2013, hvor målsetningen var å skape en sterk nasjonal aktør i anleggsbransjen. Nå har alle brikkene falt på plass, og fra 1. februar 2014 er alt samlet under ett navn - Bulder.

Våren 2014 kjøpte Tertnes Holding Industri Mesta sin eierpost i Bulder. Bulder har operert som konsern i under et år og en ser allerede verdien av samkjøringen av selskapene Mesta Verksted, Motorsalg, Øverum Slitedeler og Yours Equipment i denne gruppen.

Bulder er en totalleverandør til anleggsbransjen og tilbyr landsdekkende verkstedtjenester og salg av maskiner, utstyr og deler fra store og anerkjente internasjonale leverandører. Blant merkenavnene finner vi Terex, Kato, Atlas og Rasco.

Bulder består av bunnsolide selskaper med lang fartstid i bransjen, og med 15 verksteder og 5 servicepunkter har vi landets beste servicedekning. Selskapene Motorsalg, Mesta Verksted og Øverum Slitedeler vil nå hete Bulder Maskin, Bulder Verksted og Bulder Utstyr.

I 2013 hadde konsernet en omsetning på ca 290 millioner kroner og ca 185 ansatte.

Bulder AS er organisert i fire datterselskap:

Bulder Verksted (tidl. Mesta Verksted AS) er en landsdekkende verkstedkjede med 15 verksteder og 7 servicepunkter. Selskapet tilbyr vedlikehold, service, reparasjoner, utbedringer og sakkyndig kontroller.

Bulder Utstyr (tidl. Øverum Slitedeler AS) ble etablert i 1985 og var et familiedrevet selskap i 25 år. Slitedeler til hjullastere og gravemaskiner, slitestål til vintervedlikehold og Rasco-utstyr til sommer- og vintervedlikehold er eksempler på produkter selskapet tilbyr.

Bulder Maskin (tidl. Motorsalg AS) ble etablert i 1960 og har lange tradisjoner med import og distribusjon av maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Bulder Maskin er eneforhandler av Kato, Terex, Terex Finlay, Atlas, Menzi Muck og Multihog.

Bulder Import (tidl. Yours Equipment AS) ble etablert i 2005 som et importfirma for Motorsalg sine agenturer i Norge og for distributører i Nord-Europa.
Org.kart pr16.06.2014